NOSALTRES

Adrià García

Director / Empresa

Adrià Garcia és un enamorat de l'alpinisme, tota la seva vida ha estat dedicada al món de la muntanya, ja que de ben petit li encantava sortir a la muntanya a buscar aventures i pujar pics, fins que ara és ell qui ofereix aquestes sortides perquè la gent arribi a sentir la mateixa sensació que ell.
És un experimentat de les muntanyes i l'escalada esportiva una raó per la qual ha viatjat i li ha permès conèixer cultures i gent d'altres països podent així millorar la seva manera de viure de la muntanya.
Adrià és un noi tranquil però alhora una persona molt oberta amb la gent, amb ganes de generar un ambient bo en el grup i buscar sempre el motiu perquè la gent s'ho passi bé. 

Cesc Martínez

Director / Empresa


Francesc Martínez, des que era ben petit somiava amb escalar els cims més alts i les muntanyes més complicades, ara ajuda a fer realitat els somnis de la gent acompanyant-los allà on sempre han volgut pujar. Va començar fent excursions i poc a poc ha anat practicant diversos esports de muntanya; alpinisme, escalada, esquí de muntanya ... però cap ho enamora més que córrer per la muntanya. Havent fet diverses curses de llarga distància, ara també entrena a la gent que es vol preparar per fer carreres, i viure les sensacions que només coneixen els que corren per muntanya. Un noi tranquil que sempre s'esforça per dinamitzar el grup sigui quina sigui l'activitat que es practiqui i treballarà perquè la vostra experiència a la muntanya sigui inoblidable.